Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

D5 With USB CableTuotekuvaus

HELPPOKÄYTTÖISYYS JA MUKAUTETTAVA ULKOASU

Uusi Suunto D5 on suunniteltu niin selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, että voit keskittyä vedenalaisen maailman ihmeisiin tutustumiseen. Leikittele tyyleillä vaihtamalla ranneketta asusi mukaan. Sukelluksen jälkeen voit muodostaa langattoman yhteyden Suunto-mobiilisovellukseen ja jakaa seikkailusi kavereillesi.

SUKELLA HELPOSTI

Seuraa sukelluksesi tietoja erittäin selkeältä, suurikontrastiselta värinäytöltä. Valitse neljästä sukellustilasta ja vaihda helposti näkymien ja asetusten välillä selaamalla yksinkertaista, mutta intuitiivista valikkoa kolmella painikkeella.

JAA KAVEREILLESI

Siirrä sukelluslokisi helposti Bluetooth-yhteydellä matkapuhelimeen sukelluksen jälkeen. Suunto-sovelluksessa voit kokea sukelluksesi uudelleen, lisätä kuvia ja jakaa vedenalaiset seikkailusi kavereillesi.

SOVITA TYYLIISI

Vaihda kätevällä pikalukituksella kiinnitetty ranneke helposti tyylisi mukaiseksi. Valitse väri, joka sopii sukellusvarusteisiisi, tai etsi silikoni- tai nahkarannekkeista mieleisesi väri rentoa tyyliäsi täydentämään.

YHDISTÄ LANGATTOMASTI

Seuraa kaasunpainettasi kätevästi suoraan ranteestasi. Saat säiliön paineen langattomasti näyttöön yhdistämällä D5-sukellustietokoneen Suunto Tank POD -laitteeseen ennen sukellusta.

Hinta alk.599.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Black599.00 €
White599.00 €
All Black649.00 €
Lime649.00 €