Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SUUNTO DX SILVER ELASTOMER WITH USB

SUUNTO DX SILVER ELASTOMER WITH USB

Maailman ensimmäinen suljetun kierron käyttöön soveltuva kellokokoinen sukellustietokone

TUOTEKUVAUS

Suunto DX (lausutaan D 'kymmenen', kuten roomalaisissa numeroissa) on maailman ensimmäinen rebreather- yhteensopiva sukellusrannetietokone. Siinä yhdistyy D-sarjan parhaat ominaisuudet CCR -sukelluksessa tarvittaviin tietoihin. Suunto DX näyttää mm. syvvyden, ajan, jäljellä olevan ilmamäärän, dekompressiotarpeen ja suunnan. Suunto DX yhdistää kaiken sukellukseen tarvittavan tiedon yhteen ainoaan laitteeseen. Lukuisten eri mittareiden tarkkailun sijasta sukeltaja voi nyt keskittyä tärkeimpään, itse sukeltamiseen.

Suunto DX on ensimmäinen sukellusrannetietokone, joka on CCR –yhteensopiva. Ensiluokkainen suunnittelu ja uusi, paranneltu Suunto Fused™ RGBM algoritmi tekevät instrumentista tarkan apuvälineen sekä suljetun, että avoimen kierron laitteilla sukeltaville sukeltajille. Suunto DX on itsenäisesti toimiva vakio-osapainesukellustietokone, joka toimii myös ccr-laitteen tukena. Se sisältää kaikki vaativallekin sukeltajalle tarpeelliset toiminnot, kuten täydellisen trimix-tuen (helium ja happiseokset ) sekä kaasuseoksen vaihdon jopa kahdeksan eri kaasuseoksen välillä.

Suunto DX on tyylikäs kokonaisuus. Titaanikuoret ja safiirikristallilasi, sekä lisävarusteena saatava titaaniranneke tekevät Suunto DX:stä erittäinen kestävän. Kuten muutkin Suunto –sukellusinstrumentit on myös Suunto DX läpäissyt yli tuhannen sukelluksen testit todellisissa olosuhteissa.

Suunto DX:ssä on myös uusittu Suunto Fused™ RGBM algoritmi, joka on kehitetty yhteistyössä tohtori Bruce Wienken kanssa. Se yhdistää saumattomasti Suunto Technical RGBM:n ja uusimman täyden RGBM:n edut varsinkin syville sukelluksille. Se on yhteensopiva rebreathereiden kanssa ja tukee sukelluksia jopa 150 metriin. Suunto Fused™ RGBM vaihtaa automaattisesti näiden kahden taulukon välillä estääkseen sukeltajantaudin riskin. Uusi algoritmi mahdollistaa pienimmät mahdolliset dekompressioajat koko nousun ajan, jolloin tekniikkasukeltajilla ja muilla syviä sukelluksia tekevillä on lyhyempi dekompressioaika. Se sopii myös harrastesukeltajille auttamalla maksimoimaan pohja-ajan ja minimoimaan nousuajan, jolloin sukeltaja saa parhaan hyödyn harrastuksestaan

DX sisältää kallistuskompensoidun 3D -kompassin. Digitaalinen kompassi näyttää ilmansuunnat graafisen kompassiruusun avulla ja tarkan suuntiman asteluvulla. Suuntimat voidaan tallentaa muistiin myöhempää analyysia varten. Kompassi toimii myös maan päällä. Kallistuskompensaation vuoksi ranteen asento ei vaikuta kompassin tarkkuuteen.

Suunto DX:n langattoman lähettimen avulla sukeltaja voi myös tarkkailla ilmamäärän kulutusta suoraan ranteestaan (lähetin lisävaruste). Jäljellä oleva säiliöpaine eli ilmamäärä näkyy sekä graafisesti että numeroina ja arvio jäljellä olevasta ilmasta on saatavilla koko sukelluksen ajan. Näin sukeltaja pystyy tarkkailemaan jäljellä olevaa ilmamäärää samalla, kun hän tarkistaa syvyyden ja ilma-ajan. Ilmankulutus tallentuu muistiin myöhempää tarkastelua varten.

Sukellustietokonetta voidaan käyttää jopa kahdeksan erilaisen kaasuseoksen kanssa. Kaasuseoksia voidaan vaihtaa sukelluksen aikana. 

Perinteisten sukellustietojen lisäksi Suunto DX:n sisäänrakennettu lokikirja tallentaa graafisen sukellusprofiilin, jonka avulla reaaliaikaista veden lämpötilaa ja säiliöpainetta voi analysoida sukellustietokoneella ja Suunto DM4 with Movescount ohjelmalla. Tallennusväli voidaan asettaa jopa 1 sekuntiin.

Kauniisti muotoiltu, kristallisafiirilasilla varustettu titaanikuorinen Suunto DX on saatavilla vakiona mustalla elastomeerirannekkeella tai lisävarusteena titaanirannekkeella.

Hinta:999.00 €