Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

D9tx TITAANIRANNEKKEELLA+Usb liitin

Sukellustietokone

Veden alla sukeltajan täytyy havainnoida monia mittareita saadakseen sukelluksen kannalta välttämätöntä tietoa, kuten syvvys, aika, jäljellä oleva ilmamäärä, dekompressiotarve ja suunta. Suunto D9tx yhdistää kaiken sukellukseen tarvittavan tiedon yhteen ainoaan laitteeseen, sukellustietokoneeseen. Lukuisten eri mittareiden tarkkailun sijasta sukeltaja voi nyt keskittyä tärkeimpään, itse sukeltamiseen.

Suunto D9tx on maailman ensimmäinen trimiksi- sukellusrannetietokone, joka sisältää kallistuskompensoiden 3D kompassin. Digitaalinen kompassi näyttää ilmansuunnat graafisen kompassiruusun avulla ja tarkan suuntiman asteluvulla. Suuntimat voidaan tallentaa muistiin myöhempää analyysia varten. Kompassi toimii myös maan päällä. Kallistuskompensaation vuoksi ranteen asento ei vaikuta kompassin tarkkuuteen.

Suunto D9tx:n langattoman lähettimen avulla sukeltaja voi myös tarkkailla ilmamäärän kulutusta suoraan ranteestaan. Jäljellä oleva säiliöpaine eli ilmamäärä näkyy sekä graafisesti että numeroina ja arvio jäljellä olevasta ilmasta on saatavilla koko sukelluksen ajan. Näin sukeltaja pystyy tarkkailemaan jäljellä olevaa ilmamäärää samalla, kun hän tarkistaa syvyyden ja reaaliajan. Ilmankulutus tallentuu muistiin myöhempää tarkastelua varten.

Sukellustietokonetta voidaan käyttää jopa kahdeksan erilaisen kaasuseoksen kanssa (happi 8-99%, helium 0-92%). Kaasuseoksia voidaan vaihtaa sukelluksen aikana. Dekompressiolaskennat perustuvat Suunto Technical RGBM -malliin, joka antaa mahdollisuuden sekä toistuviin syväpysähdyksiin että perinteisiin turvapysähdyksiin. Niille, jotka haluavat mennä todella syvälle, Suunto D9tx näyttää maksimisyvyyttä 200 metriin asti.

Perinteisten sukellustietojen lisäksi Suunto D9tx:n sisäänrakennettu lokikirja tallentaa graafisen sukellusprofiilin, jonka avulla reaaliaikaista veden lämpötilaan ja säiliöpainetta voi analysoida sukellustietokoneella ja Suunto DM4 with Movescount ohjelmalla. Tallennusväli voidaan asettaa jopa 1 sekuntiin.

Kauniisti muotoiltu, safiirilasilla varustettu titaanikuorinen Suunto D9tx on saatavilla joko mustalla elastomeeri- tai ylellisellä titaanirannekkeella.

Hinta:1 060.00 €1 298.00 €