Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

COBRA 3 Musta

SUKELLUSTIETOKONE KONSOLIMALLI

Suunto Cobra3 on suunniteltu innokkaille sukeltajille ja sisältää alkuperäisen Cobran hyväksi todettujen ominaisuuksien lisäksi myös elektronisen 3D-kompassin, helppolukuisen matriisinäytön ja yksinkertaisen neljän näppäimen käyttöjärjestelmän. Cobra3:n uusi elektroninen 3D-kompassi tarjoaa sukeltajalle ainutkertaisen mahdollisuuden kallistaa kompassia jopa 45 asteeseen asti missä tahansa suunnassa, ilman että se heikentää lukemien selkeää ja tarkkaa luettavuutta.

Tämän ilmaintegroidun sukellustietokoneen avulla voit maksimoida pohja-aikasi ja nauttia täysillä sukelluksistasi. Se sisältää paineilma-, mittari- ja nitrox-tilat. Nitrox-tilassa voit esiasettaa kaksi eri kaasuseosta.

Numeeristen tietojen lisäksi Suunto Cobra3 näyttää myös graafisen profiilin sukelluksestasi selkeällä matriisinäytöllä. Tämän lisäksi se näyttää myös suuntiman kallistussensorin sisältävän elektronisen kompassin avulla. Sen sisäänrakennetun sukellussimulaattorin avulla voit testata erilaisia sukellusprofiileja kastamatta edes räpylöitäsi.

Kuten edeltäjänsäkin, ilmaintegroitu Suunto Cobra3 sisältää täydelliset turvapysähdystoiminnot etappisukelluksia varten. Se näyttää säiliöpaineen, ilmankulutuksen ja päivittää jatkuvasti jäljellä olevan ilma-ajan. Suunto Cobra3:n avulla voit keskittyä sukellukseesi, sillä se antaa syvyyteen ja paineeseen liittyvät hälytykset sekä visuaalisesti että äänihälytyksinä ja varoittaa sinua, kun ilma on käymässä vähiin.

Suunto Cobra3 käyttää Suunto Deep Stop RGBM -algoritmia, joka hyödyntää jatkuvan dekompression periaatetta optimaalisen nousuajan laskennassa. Syväpysähdystoiminnon avulla sukeltaja voi tehdä turvapysähdyksiä joko toistuvina syväpysähdyksinä tai perinteisesti lähellä pintaa.

Hinta:599.00 €775.00 €