Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Suunto EON Steel + USBNyt se on täällä: Suunnon uusi EON Steel -sukellustietokone

Uuden sukupolven sukellustietokone tarjoaa monipuoliset käyttömahdollisuudet ja upean värinäytön.

 

Mikä on sukellustietokoneiden seuraava kehitysaskel? Tähän kysymykseen saadaan tänään lisää tietoa, kun markkinajohtaja Suunto julkistaa Suunto EON Steel -sukellustietokoneen, joka on markkinoiden ensimmäinen täysin räätälöitävä sukellustietokone. Sen intuitiivisuus nostaa helppokäyttöisyyden kokonaan uudelle tasolle. 

 

Täydet mukautusmahdollisuudet

Suunto CustomDisplay™ -ominaisuuden ansiosta voit räätälöidä EON Steel -tietokoneen näyttämään juuri haluamasi tiedot. Voit valita joko perinteisen tekstimuotoisen käyttöliittymän tai graafisen näkymän ja luoda jopa viisi omaa näyttöä Suunto DM5 -ohjelmistolla, jota käytetään sukelluslokitietojen siirtämiseen tietokoneelle tarkempaa analyysia varten.

 

Ennennäkemättömän selkeä

EON Steel -sukellustietokoneessa on uudenlainen BrightSee™-laajakulmanäyttö. Näytön kirkkauden, suuren värikontrastin ja helpon käsittelyn ansiosta näet sen tiedot olosuhteista riippumatta sukeltaessasi niin matalissa ja valoisissa, kuin syvissä ja synkissäkin vesissä. 

 

Suunnon sukellusliiketoimintayksikön johtaja Mika Holappa: “Olemme innoissamme Suunto EON Steel -tietokoneen julkistamisesta, koska se on syntynyt halustamme kehittää paras mahdollinen sukellustietokone aktiivisille sukeltajille. Laitteen mukautusmahdollisuudet ja helppokäyttöisyys takaavat, että se soveltuu täydellisesti kaikkeen sukellustoimintaan.”

 

Sukelluskumppanisi vuosien ajan

Koska Suunto EON Steel on mahdollista mukauttaa käyttäjän tarpeisiin, se kasvaa mukanasi sukellustarpeidesi muuttuessa ja taitojesi kehittyessä. Laitteen ohjelmisto on käyttäjän päivitettävissä ja siihen lisätään esimerkiksi suljetun kierron sukelluksen toimintoja maksutta vuonna 2015 – laite palvelee sinua pitkään kaikissa sukellusseikkailuissasi.  Myös itse laitetta on mahdollista mukauttaa valitsemalla kiinnitystavaksi ranneke tai joustava kiinnike.

Suunto EON Steel käyttää erittäin kehittynyttä Suunto Fused™ RGBM -algoritmia sukellusajan maksimoimiseksi. Kun käytät sitä yhdessä uuden Suunto Tank POD -laitteen kanssa, näet säiliöiden paineet useista POD-laitteista yhdellä vilkaisulla. EON Steel -sukellustietokoneen toimintasyvyys on 150 metriä ja sukellusaika yhdellä latauksella 20–40 tuntia – se sopii siis täydellisesti vaikka viikon sukellussafarille.

Suunto on kehittänyt lukuisia uusia sukellusalan tuotteita viimeisen 50 vuoden aikana – muun muassa ensimmäisen sukelluskompassin ja joukon ensimmäisiä sukellustietokoneita. Suunnolla on lähes 80 vuoden kokemus luotettavien ja erittäin vaativissa olosuhteissa testattujen ja niitä varten luotujen tuotteiden kehittämisestä. 

 Suunto EON Steel perustuu tähän kokemukseen. Laitteen kehys on harjattua ruostumatonta terästä ja sen kuori on valmistettu vahvistetusta komposiittimateriaalista. Myös Xensation™-lasinäyttö on valmistettu kestämään kaikkia sukellusolosuhteita. Suunto EON Steel -sukellustietokoneen kaikki sisäiset ja ulkoiset osat ovat alan kehittyneimpiä ja siksi laite on äärimmäisen kestävä ja tarkka. Suunto EON Steel onkin täydellinen kumppani sukellusretkillesi. 

            

www.suunto.com            www.movescount.com

 

 

Tietoa Suunnosta

Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa.

 

Suunnon pääpaikka ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor, Mavic ja Nikita. 

Hinta:948.00 €1 049.00 €