Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Suunto Ocean, sukellustietokoneSukellustietokoneen ja urheilukellon yhdistelmä. Seikkailuihin vedessä ja kuivalla maalla.

Moderni suomalainen muotoilu ja premium-ominaisuudet sukellukseen, urheiluun ja kaikkeen muuhun tekevät Suunto Oceanista täydellisen kumppanin kaikkiin seikkailuihisi.

Useita sukellustiloja

Helppokäyttöinen yhden kaasun tila virkistyssukellukseen nitroksin tuella. Monen kaasun tuki tekniikkasukellukseen.

Laaja hälytysvalikoima

Hyödylliset ääni- ja värinähälytykset parantavat turvallisuutta. Mukautettavat vaihtoehdot säiliöpaineen, sukellusajan ja syvyyshälytysten saamiseen pitävät sinut ajan tasalla olennaisista sukellustiedoista.

Suunto Bühlmann 16 GF ‑algoritmi

Sisältää gradienttitekijöitä käyttävän Bühlmann 16 ‑sukellusalgoritmin ja mukautettavia nousuprofiileja, jotta voit valita haluamasi dekompressioprofiilin.

Langaton säiliöpaine

Yhdistä Suunto Ocean Suunto Tank POD ‑laitteeseen ja seuraa kaasun painetta ja kulutusta suoraan ranteestasi.

Vapaasukellustila

Seuraa sukelluksiasi erillisellä vedenalaisella näkymällä ja pintanäkymällä. Useita hälytyksiä syvyydestä, sukellusajasta ja nousu-/laskeutumisnopeudesta.

Visuaaliset sukelluslokit

Nauti kattavasta sukellushistoriasta, joka näyttää kaikki kohteesi ja vedenalaiset reittisi. Suunto on lanseerannut markkinoiden ensimmäisen toiminnon, joka visualisoi koko sukellusreitin.

Langaton synkronointi

Bluetoothilla synkronoit lokisi sovellukseen hetkessä, missä ikinä oletkin. Automaattisten ohjelmistopäivitysten ansiosta Suunto Ocean kehittyy jatkuvasti.

Kattava karttavalikoima

Tutustu suosittuihin reitteihin lajikohtaisten lämpökarttojen avulla. Suunnittele reittejä tienpinnasta kertovien tietojen tai jopa lumivyöryistä varoittavien maastokarttojen avulla.

Hinta alk.799.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Suunto Ocean All Black799.00 €
Suunto Ocean + Tank Pod1 049.00 €