Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SUUNTO D4i NovoUudistettu Suunto D4i Novo sisältää pehmeän, hyvin istuvan rannekkeen. Valikoimassa on useita raikkaita värejä. Kevyt laite tarjoaa lukuisia käteviä ominaisuuksia, kuten vapaasukellustilan ja valinnaisen langattoman ilmaintegroinnin. Missä ikinä sukellatkin, se täyttää tarpeesi.

SUUNTO DM4

Suunnittele ja seuraa sukelluksiasi Suunto DM4 -ohjelmiston avulla PC- tai MAC-tietokoneessa. Suunto DM4 on graafinen sukellusten suunnitteluohjelma, jonka avulla voit suunnitella helposti sukellusprofiileja ja kaasuseoksia sekä laatia varasuunnitelmia. Sukelluksen jälkeen voit ladata sukelluksen tiedot tietokoneeseen. Järjestelmä kirjaa tiedot lokikirjaan, jossa voit järjestellä ja tarkastella sukelluksiasi.

Lue lisää Suunto DM4 -ohjelmistosta Lataa Suunto DM4

Suunnon algoritmit

Jokaisen Suunto-sukellustietokoneen toiminnan ydin on algoritmi – reduced gradient bubble model eli RGBM – joka laskee sukelluksen dekompression. Suunto haluaa tarjota parhaat mahdolliset välineet kaikenlaisille sukeltajille, joten se kehittää RGBM-algoritmia koko ajan paremmaksi. Tohtori Bruce Wienke on toiminut Suunnon yhteistyökumppanina algoritmien kehitystyössä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lue lisää Suunnon algoritmeistä

Täydellinen jatkuva dekompressioalgoritmi - Suunto Technical RGBM

  • Neljä toimintatilaa: paineilma-, nitroksi- ja vapaasukellustila sekä pois päältä
  • Innovatiivinen apnea-ajastin sekä ajastin paineilma- ja nitroksi-käyttöön
  • Päivitettävä laiteohjelmisto
  • Valinnainen langaton ilmaintegrointi: reaaliaikainen säiliöpaine ja ilmankulutuksen perusteella laskettu jäljellä oleva ilma-aika
  • Integroitu sukellusten suunnittelu
  • Yksityiskohtaiset graafiset lokitiedot mahdollista ladata tietokoneelle Suunto DM4 -ohjelman avulla
Pakkauksen sisältö

Suunto D4i Novo Black, musta elastomeeriranneke, musta jatkohihna, näytönsuojuksia (2 kpl) käyttöohjeineen sukellusoppaita sisältävä DVD, pikaopas sekä laki- ja takuutiedote

USB JOHTO SAATAVANA LISÄVARUSTEENA

Hinta:350.00 €399.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Blue

Suosittelemme myös

SK-8 Capsule

043_001_00340.jpg&width=280&height=500
SK-8 Kompassikapseli. Sopii myös SK-7 malleihin.
Hinta: 32.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »