Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ocean Reef Neptune Space G-diversKokokasvomaski

Neptune Space G-diver on erinomainen kokokasvomaski sekä aloittelijalle, että kokeneemmalle sukeltajalle. Maskissa on kiinteä balansoitu annostin.

G-Diver -maski tuntuu mukavalta kasvoja vasten silikonisen paljemallisen kasvotiivisteen ansiosta. Kuusi kiristyremmiä varmistavat, että maski pysyy tiukasti kasvoja vasten. Kiristyremmien päitä on levennetty, jotta niihin on helppo tarttua hanskat kädessä.

Ocean Reef Neptune Space G-divers -kokokasvomaskia on saatavilla neljässä eri värissä ja kahdessa koossa.

- koko: M/L, värivaihtoehdot: Sininen, Valkoinen, Vihreä ja Pinkki

- koko: S/M, värivaihtoehdot: pink

Neptune Space G.divers kokokasvomaskia on saatavana 2 kokoa ja 4 värivaihtoehtoa (vihreä, sininen, valkoinen ja vaaleanpunainen). Kaikissa maskeissa on integroitu, tasapainotettu annostin ja maksin mukana tulee matalapaineletku.  Maskin silikonista valmistettu palkeenomainen kasvotiiviste on patentoitu ja se saavuttaa todella hyvän istuvuuden kasvoille. Kiristyshihna on kiinnitetty suoraan kasvosuojukseen jolloin paine jakautuu tasaisesti pitkin kasvoja. Kiristyshihnat on valmistettu kumista ja niiden päissä on leveämpi osa joka on helppo tunnistaa myös käsineet päällä.  Hihnoissa käytettävät FRB II soljet ovat pörivät ja maski on nopea laittaa päälle ja riisua. Neptune Space ilmankierto järjestelmä on ainoa laatuaan ja on suunniteltu estämään huurtumista ja vähentämään CO ja CO2 kertymiä. Silikonien tasku suuta ja nenää varten on varustettu kahdella (2) yksisuuntaisella venttiilillä, joiden kautta ilmaa hengitetään. Uloshengitettävä ilma suunnataan maskin alapuolella olevaan venttiilin kautta ulos maskista. Tämä estää sisään ja uloshengitettävän ilman sekoittumista. Maskissa on patentoitu 3D paineentasaus mekaniikan.            
Hinta:550.00 €610.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
S/M (pinkki)
M/L