Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PHANTOM WINGS COMFORT SELKÄTELINE, Ursuit



Ursuit Phantom Comfort selkäteline on miellyttävä, mutta kestävä selkäteline tekniikkasukellukseen. Pehmustetut hartiaremmit helpottavat raskaiden varusteiden kantamista, mikä tekee sukeltamisesta ja pukeutumisesta miellyttävämåää. Hihnaston remmit on säädettävissä helposti ja nopeasti. Yhtenäisen rakenteen ansiosta hihnasto pysyy hyvin paikallaan. Selkälevy on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Kaksiosaiset painotaskut molemmin puolin. Painotaskuissa muoviset soljet ja irroitettava sisätasku.

Ursuit Phantom DIR selkäteline + hihnasto ovat CE -hyväksyttyjä.

  • Selkäteline harjattua ruostumatonta terästä
  • Hihnasto säädettävissä turvallisesti ja helposti
  • Anatomisesti muotoillut pehmustetut hartiaremmit
  • Säädettävä rintaremmi
  • Säädettävä haararemmi D-lenkillä
  • Vyötäröremmi metallisoljella
  • Painotaskut soljilla

TUOTEKUVAUS

Ursuit Phantom Comfort selkäteline on miellyttävä, mutta kestävä selkäteline tekniikkasukellukseen. Pehmustetut hartiaremmit helpottavat raskaiden varusteiden kantamista, mikä tekee sukeltamisesta ja pukeutumisesta miellyttävämåää. Hihnaston remmit on säädettävissä helposti ja nopeasti. Yhtenäisen rakenteen ansiosta hihnasto pysyy hyvin paikallaan. Selkälevy on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Kaksiosaiset painotaskut molemmin puolin. Painotaskuissa muoviset soljet ja irroitettava sisätasku. Ursuit Phantom DIR selkäteline + hihnasto ovat CE -hyväksyttyjä. Selkäteline harjattua ruostumatonta terästä. Hihnasto säädettävissä turvallisesti ja helposti. Anatomisesti muotoillut pehmustetut hartiaremmit. Säädettävä rintaremmi. Säädettävä haararemmi D-lenkillä. Vyötäröremmi metallisoljella. Painotaskut soljilla.

Hinta:354.00 €

Suosittelemme myös

Ursuit Phantom DIR selkäteline

phantom_dir_72dpi_jpg_jpg_400x600_q95.png&width=280&height=500
Ursuit Phantom DIR selkäteline on valmistettua ruostumattomasta teräksestä. Selkähihnasto on valmistettu polyamidista. Hihnastoon kuuluu stopparit ja teräksiset D-renkaat.
Ursuit Phantom DIR selkäteline + hihnasto ovat CE -hyväksyttyjä.

Selkäteline harjattua ruostumatonta terästä
Yhtenäinen hihnasto..
Hinta: 258.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »