Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aqua Lung Pro HDTasapainotusliivi

Vahva perusliivi kaikkeen sukeltamiseen. Sinkkupulloasennus.

-3 tyhjennysventtiiliä

-6 D-lenkkiä

-Painotaskut integroituna

-Vetoketjutaskut molemmilla puolilla

TUOTEKUVAUS

Pro HD on takkimallinen tasapainoitusliivi jossa on integroidut painotaskut. Pro HD on valmistettu ResisteK ™ materiaalista ja se kestää loistavasti suolan sekä kloorin aiheuttamaa tuhoa ja säilyttää hienon ulkänäkönsä pitkään. SureLock II painotaskujärjestelmä tarjoaa turvallisen painotaskun irrotuksen yhdellä vetäisyllä. Painotaskun asettaminen on myös tehty helpoksi ja sen voi vain työntää paikoilleen ja klick-ääni kertoo sen lukittumisesta. Kun taskut ovat kytketty, ainoa tapa vapauttaa taskut on vetämällä kahvasta. Liivissä on kiinteä kantokahva sekä säiliön liikkumista estävä kitkalevy. Kehittynyt ResisteK ™ materiaali kestää haalistumista ja kulumista. Suuret taskut liivin molemmilla puolilla ovat helppokäyttöiset ja suljettavissa vetoketjulla. Säädettävissä oleva vyötäröpanta mahdollistaa monet eri vyötärökoot. Matalan profiilin omaavat venttiilit vähentävät vastusta sukeltaessa. Säiliöpannassa olevat kiinteät painotaskut mahdollistavat lisäpainojen käytön jotka auttavat parhaan tasapainon löytämisessä. Liivissä oleva vara-annostimen tasku on helppokäyttöinen ja vara-annostin pysyy näkyvissä ja käytettävissä koko sukelluksen ajan. Rintavyön korkeutta ja pituutta saa säädettyä itselle sopivaksi. Liivin vasemman taskun päällä on veitsen kiinnityskohta johon voi kiinnittää esimerkiksi Aqualung Wenoka veitsen. Veitsen sijainti mahdollistaa että siihen pääsee helposti käsiksi. Liivissä on 5 kappaletta ruostumattomasta teräksestä valmistettua D-rengasta. Oikealla olkapäällä sijaitseva poistoventtiili on helppo löytää ja käyttää.

kokotaulukot. http://www.aqualung.com/global/bc-size-and-lift-chart

Hinta:300.00 €372.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
XL

Lisätiedot

Kokotaulukot: http://www.aqualung.com/uk/images/products/2017_BC_Size_Chart.pdf

Suosittelemme myös

Aqua Lung Dive 5mm Lady, märkäpuku

safaga-lady_5mm_png_400x600_q95.jpg&width=280&height=500
MÄRKÄPUKU 5mm

5.5 mm yksiosainen puku.
5.5 mm yksiosainen puku ilman huppua, jossa on vetoketju takana. Glideskin-hihansuut eivät päästä vettä sisään. Pidike hupun kiinnittämiseksi ennen sukellusta ja sen jälkeen.

Liitteet:
Aqua_Lung_Size_Chart.pdf..
Hinta: 130.00 €

Aqua Lung Dive Full Suit 7mm Women

safaga_lady_7mm.jpg&width=280&height=500
Naisten märkäpuku 7mm
7 mm yksiosainen puku, jossa on vetoketju takana. Glideskin-hihansuut eivät päästä vettä sisään. Pidike hupun kiinnittämiseksi ennen sukellusta ja sen jälkeen. Erittäin kestävästä neopreenista valmistettu sukelluspuku on suunniteltu juuri pohjoisen kylmiin olosuhteisiin. Irtohuppu..
Hinta: 150.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »