Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

18650 Li-ion superakku Purepower, 3400 mAh

Purepower 3400 mAh 18650-litiumioniakku on suorituskykyinen, turvallinen, laadukas ja  luotettava akku, joka on valmistettu erityisesti tehokkaiden LED-valaisimien vaatimuksia silmällä pitäen. Kapasiteetiltaan ja  virranantokyvyltään on Purepower 3400 mAh on aivan omassa sarjassaan. Digitaalinen lataus- ja  purkusuojauspiiri. Valitse Purepower 3400 mAh-akku, jos sinulle kelpaa vain paras. (1  akku / pakkaus)

Suosittelemme tätä akkua varauksetta lähes kaikkiin myymiimme valaisimiin

Tekniset ominaisuudet:

  • Akun tyyppi: 18650 Li-ion
  • Suojapiiri: ylilataus, ylipurku ja oikosulkusuojaus
  • Kapasiteetti: 3400 mAh
  • Japanilainen Panasonic-akkukenno
  • Nimellismitat: n. 69 mm x 18 mm
  • Ilmoitettu max. purkuvirta: 8A
  • Testattu hetkellisesti jopa 8,5A virroilla ja hyvin toimii!
  • Käyttöikä: + 500 lataussykliä (jonka jälkeen varauskyky alkaa heikkenemään)
  • Takuu 12 kk valmistusvirheiden varalle

Yleinen käyttöturvallisuustiedote:

Li-ion   akun latauksessa on käytettävä tarkoitukseen soveltuvaa laturia. Älä   käytä yhdessä muiden merkkisten, tyyppisten tai mallisten paristojen   kanssa! Älä jätä paristoa latauslaitteeseen yli 24 tunniksi ja lataa   akkuja aina valvonnan alla!

Juttua Litium-ioniakuista:

"Litium-ionikennon  nimellisjännite on muita akkutyyppejä  huomattavasti korkeampi: 3,2–3,7  V. Kapasiteettia painoon nähden on  kaksin verroin NiCd-akkuun  verrattuna. Li-ion-akku kykenee antamaan  virtaa paremmin kuin NiMH, ja  nykyään litium-ioniakku soveltuu jopa  akkuporakonekäyttöön. Pakkasessa  Li-ion-akku menettää tehoaan samaan  tapaan kuin NiMH-akku.  Li-ion-akkuja on ainakin kolmea tyyppiä sen  mukaan, mistä negatiivinen  elektrodi on valmistettu. Ominaisuudet  vaihtelevat hieman sen mukaan.  Li-ion-akun ikä on rajallinen: akku  vanhenee, vaikkei sitä  käytettäisikään.

Li-ion-akun  raaka-aineet ovat arkoja kosteudelle, ja siksi akut on  valmistettava  ilmatiiviissä tilassa, jossa ilmankosteuden taso on 0 %.  Koska  valmistusvaiheessa akun sisään pääse kuitenkin aina hieman  kosteutta,  akku alkaa ikääntyä heti valmistuttuaan."

"Li-ion-akun  itsepurkaus on noin 5 %  kuukaudessa. Muista akkutyypeistä poikkeavana  hyvänä puolena on, että  muisti-ilmiötä Li-ion-akussa ei esiinny  ollenkaan. Akun kapasiteetti ei  alene, olipa lataus kuinka  epäjärjestelmällistä tahansa."

Hinta:20.00 €24.90 €