Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Padi Rescue Diver

PADI Rescue Diver-kurssille osallistumisvaatimuksena on AOWD-kurssin suoritus. Lisäksi osallistuja on suoritettava ennen kortitusta Emergency First Response kurssi tai muu vastaavantasoinen ensiapukurssi (esim. SPR EA1).

Kurssilla opitaan ennaltaehkäisemään sukellusonnettomuuksia, auttamaan hädässä olevaa sukeltajaa, etsimään kadonnuta sukeltajaa, nostamaan tajuton sukeltaja pintaan, sekä aloittamaan puhalluselvytys jo vedenvarassa. Kurssilla opit myös kuljettamaan loukkantunutta tai tajutonta sukeltajaa antamaan lääkehappea ja johtamaan sukeltajan pelastamista aina siihen asti kun ammattitaitoinen sairaankuljetus saapuu paikalle.

Kurssi koostuu kaikkiaan viidestä teorialuennosta kymmenestä pelastusharjoituksesta ja neljästä onnettomuus skenariosta.

Rescue Diver kurssi voidaan suorittaa kolmen päivän aikana. Ja se on pääsyvaatimuksena Divemaster ja Master Scuba Diver kursseille. Vakavasta aiheesta huolimatta sukeltajat poikkeuksetta pitävät tätä runsaasti käytännön harjoituksia sisältävää kurssia antoisana.